Ice cube apple pies!

 
Du behöver:
 
2 äpplen
1 msk kanel
3 msk brunt socker
1 1/2 msk majsstärkelse
1 färdig pajdeg
1 ägg
 
Gör så här:
 
Hacka äpplena smått. Lägg i en skål och blanda med kanel, brunt socker och majsstärkelse. Dela pajdegen i 2 delar och lägg pajdegen över en iskubsform. Tryck ner den i kuberna så att den formas efter iskubsformen. Lägg ner äppelbitar i varje kub. Vispa upp ägget och och pensla runt om och emellan varje kub. Ta andra delen av pajdegen och lägg över kuberna som ett lock och tryck till eller dra med en kavel över. Skär bort överflödig deg runt kanterna. Vänd på iskubsformen så att det lossnar. Skär nu ut små iskubsbitar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med ägg och strö över brunt socker. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 20-25 min. 
 
Serveras med vaniljglass och hemmagjord salted caramel sauce. Recept hittar ni HÄR!