Skratt-Lördag!

 
Paket från Leila´s General Store! Hade beställt små korgar till pommes :) Lördagen var väldigt lugn här hemma. Mamma kom förbi på kaffe under dagen då pappa var iväg på hockey med jobbet. Annars slappade vi mest och var bara iväg och handlade så att jag kunde baka pizza på kvällen :) Den ska ni för övrigt få receptet på så småningom! Hade ju bara hört talas om vulkanpizza innan och tänkte att nu ska jag baka en själv :)
 
 
Den där tokhunden alltså <3 Han är sedan valp en liten klätterapa och hoppar ofta upp på ryggstödet av soffan och knallar runt där och inte helt sällan så lägger han sig på detta sätt. Haha :) Sådär låg han och sov på mig i lördags, sötnos!
 
 
När Milton lägger av en fis, haha!!
 
 
 Jag hade för övrigt skrattlördag här hemma. Jag vet inte vad det var men allt var roligt och ju mer jag skratta ju mer ont fick jag i magen som ännu inte är helt återställd. Men jag kunde verkligen inte sluta skratta!! :P Henka är fasen inte klok på en fläck, haha. Vi har sjukt kul ihop han och jag <3 Han säger alltid att jag är Bråk-Maja när jag blir på det där humöret....det är ju inte direkt så att han får vara ifred då :P Haha knappt så jag orkar med mig själv. Tänk när han kliver ut från badrummet och har rakat skägget på detta sätt och tycker han är dretsnygg och att han ser ut som Zlatan. Jag dog! Kan väll säga att det rök ganska snabbt, haha knasboll!