Lediga effektiva dagar!

 
Man får verkligen passa på när energin finns, man är ledig och man INTE har ont, kors i taket! Magen har inte varit min vän i helgen och början av denna vecka. Var hemma från jobbet lördag och söndag men pallrade mig iväg på måndan då jag typ fått liggsår av att vila på soffan i två dar! Jag är inte gjord för att vara hemma och vara sjuk eller vad man nu ska kalla det. Jag blir så förbannat rastlös så det kryper i hela kroppen på mig samtidigt som jag inte orkar göra något. Hemskt är det. Henka har gett mig diagnos på alla bokstavskombinationer som finns, haha. I alla fulla fall så fick jag ett ryck i måndags efter jobbet. Eftersom jag inte orkade lyfta en pedal under helgen och det såg ut som jordens bombnedslag här hemma så gjorde jag en rejäl storstädning till sent på kvällen. Pysslade med sakerna jag köpte på Ullared och satte upp alla lampor :) Känslan av ett nystädat hem alltså. Svårslaget. Tände ljus efter matlådefix och myste till det i soffan. Igår så jobbade jag kvällen så då gjorde jag inte så mycket annat än att ta det lungt innan jobbet. Idag däremot har vi röjjt här hemma. Vi har gjort oss av med ALLT skräp som vi hade stuvat in i garaget. Åkte till tippen och slängde det. Åkte sen till Närköp och pantade 4 kassar med pantburkar. På vägen hem så ringde Elin och sa att hon var klar hos Tandläkaren :) Vi hade bokat kaffedejt idag så hon åkte raka vägen hem till mej. Så kul att se henne <3 Under tiden som vi drack kaffe och tjöta så klippte Henkan gräset :P Bra fördelning av jobb tycker jag ;) När hon åkt så åkte vi in till Jysk och köpte lite förvaringsboxar. Vidare till em-möbler och köpte present till Henkas mamma som snart fyller år :) Sen gick vi in till plantagen där jag köpte mig nya blommor :) En till hallen och en till köket. Hem igen och ställde iordning blommorna och käka mat.
 
 
 Sen tog jag min an operation garderob i hallen!! Den har varit fullproppad med dret som jag verkligen inte vet vart jag ska göra av! Nu la jag alla lösa saker i dessa förvaringsboxar som vi köpte. Så nu är det ordning och reda där! Jag fortsatte sen med Henkas klädgarderob i sovrummet som var ren kaos. Flyttade hyllplan från den garderoben till garderoben i datarummet. Så nu har jag fixat en fin garderob till hans kläder. Får la se hur länge den håller sig så här ;)
 
 
Gjorde sen iordning gardroberna i sovrummet till handdukar, gardiner och dukar. Nu känns allt mycket bättre. Tänk vad lite ordning och reda kan göra för själen? Jag får verkligen panik när det är rotigt! Vi har börjat tappa ur poolen idag också för nåt mer bad blir det icke! Vi har en hel del på to-do-listan men en hel del kan vi bocka av idag efter denna effektiva dag. High five på den!