Club Sandwich med smak av sweet chili!

 
Ikväll har jag lagat club sandwich och det blev jättegott så jag tänkte dela med mig av receptet :)
 
Blanda först ihop en marinad av: 3/4 dl sweet chili, 1 msk färskpressad citronjuice och 2 msk rapsolja. Lägg det i en påse tillsammans med 4 st kycklingfiléer och låt marinera i kylen i ca 2 timmar. 
 
Gör sedan en sweet chilimajonäs: Vispa ihop 2 st äggulor, 1/2 msk vitvinsvinäger, 3/4 dl sweet chili, 1 krm salt, 1 krm peppar. Tillsätt 2 dl rapsolja i en fin stråle under tiden ni vispar. Blanda ner 1 msk finhackad persilja och 1 msk finhackad röd chilifrukt.
 
Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra kycklingen och stek den i en stekpanna i lite olja, ca 3 minuter på varje sida så att den får fin färg. Lägg den sedan i en ugnsform och sätt in i ugnen i ca 15 minuter tills kyckligen är klar.
 
Knaperstek under tiden 1 paket bacon och skär tomat, gurka och rödlök i tunna skivor. 
 
Kantskär 6 skivor vitt bröd och rosta i ugnen på 225 grader i ca 3 min eller tills dom ser knapriga och fina ut. Dela diagonalt.
 
Bygg sedan en clubsandwich av ingredienserna och jag använde även krispsallad mellan varven. 
 
Enjoy!