Kryssning på lördag!

 
Tjena!
 
Då rullar vi igång en ny vecka med jobb och aktiviteter. C gör kväll hela veckan så vi kommer inte se varandra alls förän typ om en vecka! Vi jobbar om varan och sover bara med varan. Jättetrist här på kvällarna :( Men imorn kommer Susanna hit och myser med mej :) På fredag så styr jag och Kaline kosan mot Värmland! C skulle egentligen ha varit med på kryssningen men då vi konstaterade att han skulle få sova ca 3-4 timmar på söndag natt då vi kommer hem innan klockan ringer och han ska jobba så fick han hoppa det, så istället ska Kaline följa med mig :) Så på fredag efter jobbet tar vi bilen hem. Vi sover hos syrran på fre till lör sen går bussen 11.30 från Karlstad mot Stockholm på lördag. 
 
Larre, Gynt och Lind fyller alla 30 år detta år så det är dom som styrt upp denna kryssning så vi alla vänner kan samlas för att fira dom :) Det ska bli kul! 
 
Nu har jag vikit tvätt, tvättat, gjort matlådor, lekt med hunden och tömt diskmaskinen så nu ska jag slappa i soffan i några timmar innan sängen kallar. Ha en go kväll!