Vilken bra helj:)I fredas när Jag och Alex var ute på en morgonpromenad så fick jag se lite kantareller i skogen så jag klev in och Alex hade ett svampöga så vi fick ihop en hel del!:DJag har det faktiskt trevligare än jag ser ut att ha, ser ut som en surpuppa. Jag och Alex bokade bord på en ny restaurang i stan som heter Frost. Vid 7 var vi där och det var inte alls mycket folk vid den tiden så vi tog ett bord på uteserveringen, det var jättefint där inne!Det var lite smått drygt för vi fick vänta på maten i 1 timme och 40 minuter för dom lyckades såklart göra en felbeställning på våran mat så alla hundra miljoner gäster som svärma in fick sin mat före oss, vi höll på att hungra ihjäl av alla matdofter som kom :P Vi fick en varsin fanta till i väntan på maten haha va snällt, men tillslut kom maten och den var god!

Alex mat: Stor grillad biffburgare på rostat sesambröd med tomat, rödlök, isbergssallad, dressing, smält cheddar och bacon. Serverades med cole slaw, saltgurka och pommes.Min mat: Gorgonzolagratinerad grillad fläskfilémedaljonger, serverades med chilibearnaise, ört och vitlökscremé, ugnsrostade grönsaker och friterad flyftpotatis.Vi skulle egentligen ha blivit bjudna på desstert eftersom vi fick vänta så länge men vi han inte med det då vi skulle på bio. Vi var på den nya svenska filmen Försvunnen, den var inte bra! Men mysigt att gå på bio iallafall:)På lördan så åkte vi in till kalvholmen och kollade på folkrace, det var en otäck olycka när vi var där, 2 funktionärer stog mot ett räcke vid banan så kom en av bilarna och smällde rätt in i dom så det blev jordens pådrag där ett tag med 3 ambulanser, brandbil, räddningstjänst och poliser. Läste i tidningen att dom blev allvarligt skadade men jag hoppas det gick bra! Var tydligen 2 som fick blixten i sig senare under dagen där också. Kanske inte är helt genomtänkt att stå med paraply i jordens åskoväder!? Vi köpte oss en varsin hamburgare och mötte upp Madde.E som också va där och töla en stund:) Sen skulle jag jobba kvällen till 22.00, så blev det tacos och mys på kvällen:)<3
Igår skulle jag ha jobbat dagen men jag bytte med Anna-lena så jag jobbade dagen 7-2 istället, perfekt:) hellre sluta 2 och ha eftermiddan/kvällen fri än att börja jobba 2 och sluta 10 på kvällen. Så efter jobbet så tog jag med mig min skogsmulle palex ut för kantarellplockning ;) Stövlarna på och ut och leta, alex lyckades ju hitta megasvamparna han, har förmodligen aldrig sett större så vi fick ihop en hel del:) Sen lekte vi frisör när vi kom hem och jag klippte honom:) Mat och film på kvällen!

Varit en effektiv och mysig helj, tack Alex för det :)<3