Sold!
Guuud va skönt det var att sova ut idag! Det behövdes verkligen. Nu sitter jag och fixat lite på datorn, har mailat arbetsförmedlingen för uppdatering om jobbsökande, mailat Jamine och hoppas på fler bilder från plåtningen.
SHIT POMMFRITT nu ringde nyss Kia och skrämde vettet ur mig, min mobil har en tendens till att byta ringsignal av sig själv och nu ringde kia och mobilen låg precis brevid mig ock skråla en jobbig signal o högsta volym!! Tror hjärtat stanna på mig! herre!!

Fick iallafall 3 saker sålda på Tradera:Skönt o bli av med lite som jag inte har nån användning av. Malin ska köpa mig vattenpipa med frukt tobak idag också, den har vi ju bara testat en gång sen har det bara stått där. Vet inte varför jag köper en massa saker som jag aldrig använder, jag är EXPERT på det, samma sak med massa jäkla köksmaskiner + träningsmaskiner som jag bestält från Tv-shop. HAHAH. När ska jag lära mig =P

Nu ska jag snart knalla iväg till ica och posta ett av linnena, sen ska jag gå till jobbet, men FÖRST en viktväktarmåltid!