JORDVÄRME!!

Åh äntligen har vi JORDVÄRME! Jag trodde inte att det skulle gå så snabbt! Nu är jag GLAD att dom kom idag ist! haha fyfan fatta vilken lyx det känns som nu när vi slipper springa upp och ner i källaren och elda och fylla på ved en gång i halvtimmen. "Det låter värre än vad det är" brukar det heta men TRO mig det är värre än det låter. Så nu är jag hemskt nöjd.

Dom började ju att gräva upp i trädgården i veckan, nu vet ja inte riktigt vad det är dom har grävt ner för jag är lika med noll insatt i sånt här. Gräsmattan är iallafall helt förstörd haha, men det blir värre i sommar då emil ska gräva upp runt om hela huset och dränera. Men ja menar SKÖNT att sånt här sker så jäkla snabbt ändå. Då är det ju bara att så ny gräsmatta och veta att man har allt sånt klart så man kan börja göra fint och bygga altan osv.Nu har dom slagit bort vedpannan som stog i källaren och satt in en pump av nåt slag. ser ut som ett kylskåp.
Emil ska även slå bort oljetanken som vi har i samma rum och det ska bli skönt när vi får bort den också. så kan man börja måla golvet och göra lite fint där så småningom. Tänkte vi skulle ha tvättmaskin osv och ha tvättstugan där, jag  tror verkligen det kommer bli skitbra i källaren tillslut.Halleluja Moment =D haha. Har iaf suttit ute i kanske en timma idag. Det har vart 16 (!!!?) grader ute idag! Halleluja för det också. Dessvärre ska det bli skitväder i heljen. Men jag hoppas på att dom har fel och att solen inte sviker oss i heljen. Vore så jävla uppskattat med en solig helj. Mamma och Pappa kom förbi en sväng också. Dom skulle ut och åka motorcykel. Åh ja blev så sugen jag med! Blir nog en sväng i heljen:DUndrar vad man ska göra i heljen egentligen e det inge fint väder får man väll roa sig med nåt annat. Vi ska fira Emils kusiner Simon och Jesper som också bor här i Dyvelsten. Sen ska vi fira Pappa och Emil ska hjälpa Pekka att gräva under hans altan.

Ha en bra kväll!