Vi glider runt i sommartider!

Mee like Mee like, nu har man ställt om klockan till sommartid! =) Var dock lite jobbigt att dom ställde om den just i söndags iochmed att jag jobbade 14 timmar på lördagen och fick gå upp en timme tidigare på söndan. Sov hos Elin på lördan, gick och köpte pizza efter jobbet och kolla lite på tv sen gick vi och la oss och somna på 2 röda.
I torsdags så hämtade jag ju Tindra på dagis vid 1, då gick vi till konsum och handlade och utanför hade dom marknad där dom sålde Helium ballonger och en sån ville hon ha :) blev överlycklig. så gick vi hem och kollade på Lejonkungen och gjorde mat. Sen lek i lekparken så kom Magnus och Syrran och hämtade henne, skulle hem och göra tårta innan kalaset. Jag och Emil tog sen en promenad upp till dom och firade Tindra.
Efter jobbet igår så åkte jag och Emil till jysk och handlade lite, sen åkte vi hem och jag la mig i ett efterlängtat bad! kände mig inte alltför fräsch efter heljens jobb. Gjorde ansiktsmask och hår inpackning och bara mådde gött :) Sen gjorde jag Lasagne och sallad som vi åt. La mig ganska tidigt igår, var ju så jäkla trött. Ser att det är 20 grader varmt ute! herre jissanes, kan våren/sommaren äntligen vara påväg?!?Åh vad jag längtar när jag ser alla sommarbilder! Grillfester, en kall öl och mat på uteserveringar, hamnen, åka i mamma o pappas båt, sola o bada, västkusten och fiska krabber, spela minigolf, kubb, ligga på en filt och läsa, meta, ta en mjukglass med noisette, göra roadtrips med gubbi, utomlandsresa ja ALLT vad sommaren innebär! GE MIG NU!