Friday!

73169-606

Åsså var det fredag och ledig är man för ovanlighetens skull, har nog inte haft en tre-ledighet på jag vet inte hur länge...himla skönt! Förra heljen..va gjorde jag då..på fredan satt jag hemma bara o kolla på tv först, emn så blev jag rastlös så jag gick hem till kusin Malin där hon satt o drack med sina kompisar. Efter några öl blev jag sugen på och dansa så jag drog med henne till Megana och svängde våra lurviga. På lördag var jag bakfull som ett svin...lite väl mkt drinkar och shots blev det ute. Följde med mamma o pappa hem till Farmor och firade hennes földesedag. Sen blev det  en lördag i soffan.  På söndan åkte jag, mamma och pappa upp till Åsa och Tindra och lekte i snön, Gjorde en snögubbe =) hehe. sen gick vi in och drack kaffe och jag lekte med Tindra.

Under veckan har jag typ bara jobbat...fast i tisdas så kom Emils mormor och morfar och emils moster och franska kusin på besök =) Vi visste att John var här och hälsa på men att Anette också hade kommit blev en överaskning, hon hade satt på sig en peruk och hade en halsduk för munnen så vi kände ju inte igen henne, ahha det blev skitpinsamt, man visste ju inte hur man skulle bete sig...tänkte att det kanske var nån fjälla till John haha men vips så åkte peruken av haha va rolig hon e.
på onsdan så åkte vi direkt till Dyvelsten efter jobbet och kollade på massa bilder som John tagit när han vart ute och rest och jobbat. Klent mkt den killen har fått upplevt redan i sitt liv.

Igår kom vi hem efter jobbet, Emil slängde sig i duschen direkt för han skulle till Nöjes med jobbet och äta mat o bowla. så han for iväg och blev kvar i stan...själv satt jag framför datorn mestadels + att Malin och hennes kompis kom hit en stund. Sen gick jag o la mig i min ensamhet *snyft* Första natten själv i nya lägenheten. Tycker inte om att sova själv o när inte Emil är hemma. *sakna* ska bli så skönt o få krama om skrotisen sen när han kommer :) (L)

Nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad!

Haha nu ringde Tindra och ville att jag skulle komma hem till "mormor" och äta glass med henne :) haha go! så jag får la slänga mig in i en snabbdusch istället och gå till mamma o hälsa på o leka med lilla Tindrull ;)