Gott Nytt År!!

image2110

Ja ni gott folk nu går vi mot nytt år. Igår så följde mamma och pappa med mig in till Bergvik så att jag fick byta en bh på h&m, fick fel storlek i julklapp, sen åkte vi hem igen, svängde förbi syrran och fikade. Jordnötskakor..mmm me like! sen under kvällen blev det inte så mkt, slappa och käka pizza, var förbi pekka o marlene en sväng, My är så otroligt söt, hade fått värsta locken i luggen haha så jäkla goo, skratta och jåla sig hela tiden:) Syrran, Magnus och Tindra kom förbi en sväng på kvällen också.

Idag vaknade vi vid 12!!!!???? FATTA, jag har aldrig dragit mig så länge i hela mitt liv, vaknade visserligen flera gånger men låg ändå kvar och slumra om, jäkligt skönt iaf. Upp och gjorde äggfrukost. Efter det så grilljerade en ny julskinka:D MUMMA! Den blev så sjuukt go, jag e kung i köket asså:P Efter det så tog jag mig en dusch och sminka mig och lockade håret lite. Lite fin ska man väll va på nyår:P

Nyss varit inne och hälsat på mamma och pappa en sväng, gav dom mina hemmgjorda pepparkakor, dom står ju ändå bara där i skafferiet utan o bli uppätna, var bara roligt o äta degen:P Så nu har dom lite pepparkakor a la Ela till kaffet:)

Ha en superbra Nyårsafton allesammans!

GOTT NYTT ÅR!