Kreta Stuffs!

73169-136

Igår när jag kom hem från jobbet så kom mamma, pappa och Tindra och hälsade på. Vi fick saker dom hade köpt åt oss på Kreta + taxfree. En m&m påse *mmm*, en burk lakritspingviner, en flaska olivolja med nåt jocks i, jättefin flaska:) den ska jag spara o fylla på när den är slut, 3 påsar med kryddor (Tsaziki och salladskrydda), 6-pack Smirnoff Black (till Emil som tycker om dom) dom har ju slutat med blacken här på bolaget nu ju, finns bara vanlig Smirnoff. Sen fick Emil en jättefin flaska med Ozo eller vad det hette, lakrits sprit som man ska blanda ut med vatten (!?), jaja det blir nog bra, sen fick jag en tvål och hudlotion (Cocos). hmm tror det var allt. Mycket nöjd :) aldrig fel o få presenter.

Sen åkte dom hem till Åsa med Tindra, jag ringde och beställde Pizza, orkade inte laga nåt och var svinhungrig, beställde en pizza med hälften Caprisiosa hälften Palermo, så kommer dom med en FAMILJEPIZZA. bara What??? ser jag ut o äta för ett helt kompani lr? gaah hatar när det ska krångla. fick den iaf billigare, så jag och emil tog oss några bitar. Mer än halva pizzan var ju kvar juh, men jag slängde resten. Sen efter det la jag mig i ett varmt bad :) hur skönt som helst var det!
Sen var jag duktig nog att rensa ur min garderob, kom fram till att hälften av alla kläder bara ligger i garderoben utan att jag använder dom, så jag rensade bort dom och tänkte att nån kanske ville köpa dom. Kusin Malins kompisar brukar ju inte direkt vara sega med o nappa på dom :) bättre o sälja dom än o slänga dom.

Nu har jag snart jobbat 10 timmar på jobbet, 4 timmar kvar innan jag får gå hem:(
Jaja skönt när det är över iaf o veta att ja bara går till 2 imorn :)

Nu blir det jobb igen!