Home Sweet Home!

73169-76

Nu är vi hemma igen efter 2 underbara första veckor på semestern! Först på tisdan åkte vi till Lund till Emils mamma Carina och hennes gubbe Bosse. Där Grillade vi, bada o sola, var i stadsparken, domkyrkan, spela kubb o boule, såg några filmer o hade det allmänt mysigt. Sen en av dagarna så åkte vi över till Danmark för o hälsa på Emil franska kusin Emma o henne kille Jeppe som bor där. Vi var ute och åt och drack lite öl.
Sen sista dagen så åkte vi båt till Helsingör och köpte öl och sen åkte vi till kusten. Där hade vi det underbart jag och Emil. Vi solade, grillade, fiskade krabbor, spelade minigolf, var på bio, var ute och käka, gick runt på Grebbestad osv :) Hur härligt som helst! så var vi i strömstad en dag också för jag var tvungen till en bank eftersom mitt kort var cp. Så träffa vi Linda i Grebbestad också där hon jobbade.

Igår kom vi hem och det kändes underbart att få sova i sin egen säng igen! Vi blev så knäckta när vi kom till campingen i grebbestad för då brukar man alltid få som en skiva som man kan lägga mellan sängarna så att det blev som en dubbelsäng men det hade dom tydligen slutat med (!!??) kul. fick sova i olika sängar sen slogs vi om vem som skulle sova i vilken för det var nämligen TVESTJÄRTSBO i stugan och vi såg en massa på väggen som var vid sängen till höger. haha så ingen av oss ville sova i den och det går inte sova 2 i en säng för dom e minimala, vi gjorde ett försök en natt men ja vakna o höll på o dö av värmeslag. Hahah!

Idag ska vi ha fest! Emil e inne i duschen nu och jag ska hoppa in efter han!
Ola ringde nyss o vill väll att emil ska komma o hämta han nu så folket e la påväg.
Dags o göra sig iordning!