2018-10-14 20:26:33

Ceasarsallad!

 
Du behöver:
 
4 romansalladshuvuden
2 dl hyvlad parmesanost
salt och peppar
4 st kycklingfiléer
2 paket bacon
 
Marinad till kycklingen:
 
1.5 dl olivolja
1 msk tomatpuré
1 msk soja
3 pressade vitlöksklyftor
1 tsk honung
1 tsk svartpeppar
saften från 1/2 citron
 
Brödkrutonger, recept HÄR!
Ceasardressing, recept HÄR!
 
Gör så här:
 
Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg det tillsammans med kycklingfiléerna i en påse eller en bunke och marinera i kylen över natten. Sätt ugnen på 175 grader. Stek kycklingen på hög värme så att de får fin färg runt om. Stek den sedan klar i ugnen i ca 20 minuter. Klipp ner baconet i en stekpanna och stek det knaprigt. Plocka salladsbladen från rotstocken och skölj. Blanda salladsbladen med dressingen. Blanda i parmesan, bacon och krutonger. Servera med kycklingen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: