2017-05-09 21:58:00

Stolp-jakt och ingefära-shots!

 
I helgen fick jag tillbaka mitt halsont och kände mig krasslig IGEN. Hade lite feber när jag kom hem från jobbet så jag googlade fram ett recept på ingefära-shots som jag mekat ihop nu under morgonen. Denna ska intas varje dag nu. Tänker inte bli nåt mer sjuk har jag tänkt så nu testar vi! Idag vaknade jag dock upp och mådde bra igen? Så jäkla märkligt. Klev upp klockan 6 idag på min lediga dag...vilken skräll va? Kunde inte sova vidare när Henkan for till jobbet så jag gjorde mig frukost och la mig och kolla på ex on the beach och paradise hotel avsnitten som jag missade igår. Therese hade skickat mess och undrade om jag ville hänga med ut och gå en morgonpromenad så jag åkte förbi macken och hämtade en karta till stolpjakten så mötte jag upp henne vid kyrkan och vi knallade upp mot vattentornet för att leta lite stolpar :D 
 
 
En stolpe i varje färg tänkte vi och de första tre hittade vi väll inom en timme kan jag tro. Men sen när vi skulle ge oss på den svarta stolpen så trodde vi att vi skulle bli tokiga alltså! Haha, ärligt! Vi kan väll konstatera att vi inte är dom bästa kartläsarna :P
 
 
Den stolpen vi siktade in oss på var ju långt förbi stacken, ut i skogen mot halla nånstans och vi klev ju i värsta tänkbara terrängen, haha! Det var helt galet! Efter flera försök, olika väger så gav vi upp den där jäkla stolpen :P Vi hade garanterat varit i närheten av den men inte såg den, sååå irriterande. På vägen tillbaka så inser vi att vi har varit ute i tre timmar och jagat dessa stolpar och när vi var tillbaka vid bilarna så hade vi gått över milen. jag kände knappt mina ben längre efter allt klättrande, trappor, backar, kullar, grenar och jag vet inte allt xD Kul hade vi iallafall och jag kunde ju åka hem och tvätta med gott samvete efter den promenaden. 
 
2017-05-09 20:22:31

Filmtips!

 
Den sanna historien om ett gäng amerikanska soldater som levererar vatten till en liten by strax utanför Bagdad, strax efter invasionen 2003. Problemet är bara att det var amerikanerna som förstörde stadens vattentillförsel, vilket gör att shejken inte vill ha deras hjälp. Själva historien kretsar kring soldaten Ocre, som endast tog värvning för att ha råd med att börja på College när han kommer hem, men dras in i konflikten vare sig han vill eller inte.
 
 

Om en föräldralös barn vars drömmar – och mardrömmar – uppenbart fysiskt han sover.

I denna intensiva och hjärtat bultade övernaturlig thriller, Jessie (Kate Bosworth) och Mark (Thomas Jane) bestämmer sig för att ta in en söt och kärleksfull 8-årig pojke, Cody. Unbeknownst till dem, är Cody livrädd att somna. Först antar de sina tidigare instabila hem orsakade hans motvilja att sova, men upptäcker snart varför: Cody drömmar uppenbart i verkligheten som han sover. I ett ögonblick de upplever den otroliga underverk Cody fantasi, och i nästa, det fruktansvärda natur hans mardrömmar. För att spara sin nya familj, Jessie och Mark inleda en farlig jakt att avslöja sanningen bakom Cody mardrömmar.
Fosterföräldrar Mark och Jessie välkomna 8-åriga Cody i deras hem. Pojken berättar Jessie att han är livrädd att somna, men hon antar att det är bara en naturlig rädsla för något barn. Paret bli överraskad när deras döda biologiska son visas plötsligt i sitt vardagsrum. Till deras sur pris, kan Cody drömmar magiskt bli verklighet men så kan hans mardrömmar. Mark och Jessie måste nu avslöja sanningen bakom Cody mystiska förmåga innan hans fantasi skadar dem alla.

 
Den unga juristen Emilia trodde att hon fått precis allt när hon fick ihop det med byråns sexige äldre delägare Jack . Snart är hon gift, gravid och på väg mot det perfekta livet - när hon drabbas av en tragedi som förändrar allt. Men i tunga tider kan ibland oväntade vänskaper uppstå och Emilia befinner sig plötsligt i en situation hon aldrig någonsin kunnat förutspå.
2017-05-05 21:46:00

Henka 31 år <3

 
Imorses så smög jag upp klockan 4 då Henkas klocka ringer halv 5 för att göra go-frukost till han på födelsedagen :) En räkmacka med jordgubbar och choklad. Detta fick dock följa med till jobbet så han fick lyxa till det där istället ;) Väckte han sen med skönsång (?) och släpade med han in till köket där hans födelsedagspresent i form av en gamingchair stod.
 
 
Tror ni att han blev lycklig? Svar Ja. Haha. 
 
 
Jag har sedan stått och bakat hela förmiddagen inför kalaset som skulle vara på eftermiddagen :)
 
 
Eftersom att det var sånt otroligt härligt väder så bar vi ut bord och dukade ute. Så nu har vi kalasat ute i trädgården hela eftermiddagen och kvällen :)
 
 
Tack alla för att ni kom och grattis världens goaste Henkan på födelsedagen <3 Jag älskar dig!
2017-05-05 21:33:18

Handledarutbildning!

 
Tisdag och onsdag har jag spenderat på lärcenter tillsammans med ett par kollegor lite annan personal från andra arbetsplatser. Vi har gått ett tvådagars handledarutbildning. Mallan gick utbildningen samtidigt som mej så i tisdags så gick vi till Dallas och beställde oss en varsin ost och skinksallad! Klen nostalgi när vi satt där, haha.
 
 
När vi hade slutat för dagen så tog vi en promenad längst älven.
 
 
På onsdan var det dags igen.
 
 
Det var två mycket givande dagar och de som höll i utbildningen hade lagt upp det jättebra. Jag och Mallan lunchade på Soja :) Sen avslutade vi utbildningen med att sitta i grupper och diskutera olika fall.