2012-02-11 10:43:13

Rallybrudar!

Igår gick det verkligen i ett hela dagen! Jag jobbade till klockan 1, sen gick jag till lintjärn och solade efter jobbet! Det var så varmt och skönt så jag slocknade!:) gick hem till Virran efter det och drog med henne till gymmet! Jag var på så spralligt humör igår och hade sån energi så ett styrketräningspass satt fint! Jag blev så stolt för jag kunde öka vikterna igår:P det ju skitbra för då blir jag ännu mer motiverad att fortsätta! Efter gymmet gick jag till kusin Malin och hälsa på, sminka henne och gick sen hem och tog tag i min katastroflya! Storstädning!! Så gött att det är gjort nu, ska bara skura golven sen när jag kommer hem från jobbet, jobbar till 2 :)

Efter städet gick jag till Konsum och köpte mej slingmedel för 50 spänn! Är man desperat så är man, o den utväxten jag låg inne med var allskrämlig! Gick hem till mamma och pappa så fick mamma dra slingorna på mig, hon slet av mig halva hövve!! Fyfan va ont det gör!! Efter den pinan skulle jag slänga i medlet och ser det ut som det räcker med EN förpackning till min hästman?? NEJ! Lite smått panikångest där men ja kleta i det som gick och resultatet bärvidd förvånansvärt bra och tur är väll det!

Tog några öl med Papi sen gick jag hem till Wallan där Mallan, sara och hennes kille och Hedda var och spela tv-spel! 3 glas rött och dom steg mej rätt upp i skallen! Det inte bra och va hälsosam, man rök ju förfan ingenting längre! Vi hamna på Dallas iaf. Segt att gå upp i morse men några koppar lut senare är ja fölk igen!

Hejja lördag! Imorn ledig:) what do do?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: