2011-06-24 14:34:08

En natt i Göteborg!
I onsdags hade Alex ordnat med en suprise för mej, en natt på Hotel Robinsson i Göteborg med Båttur! Vi åkte vid 9 på morgonen, checkade in på hotellet och tog sen en promenad till Liseberg där vi åkte Flumriden, kolorado och sagoslottet:) hehe. Åt mat och spelade i spelhuset!
Efter Liseberg blev det tillbaka till hotellet för att duscha och byta om inför båtturen, ner till lilla bommen där båten gick ifrån. Vi tog en öl i kvällssolen på bryggan i hamnen där, då njöt vi, det var livet! Fina båtar runt om, smutta på en iskall öl i solen *mumma*


Väldigt märkligt med en ödla i koppel :P

 

sen kom båten och det var dags för middag i restaurangen: Torsk med vitvinssky och färskpotatis. Min efterrätt bestod av rabarberkaka med vaniljsås och Alex var en chokladcheescake med bär! Jättegott!

Kvällen avslutades på Gamle Port sen nattamat och till Hotellet! Dagen efter så sprang vi runt på stan, sen tog vi tåget till Hede och Freeport för att shoppa loss på all rea och outlet! Fyndade en hel del=)


Tack för en supermysig trip<32011-06-21 15:46:01

Bröllop nummer 2!På kvällen samma dag som Lottas bröllop var det dags för bröllop + fest nummer 2! Det var Alex farbror Andreas som gift sig i Thailand men som hade en ceremoni till vid vattnet i Filipstad! Bröllopsfesten var jätterolig och trevlig!2011-06-21 14:42:38

Charlotte och Rickards bröllop!Jag och Tindra redo för bröllop=) Den 11 Juni så mötte jag upp syrran, Lotta och hennes syster på Rubb & Stubb för att sminka henne inför hennes bröllop. Lotta blev jättenöjd och det blev jag med:) Hjälpte syrran med ögonskuggan och locka håret sen hem och byta om, sen tog jag med barna (Tindra och Noah) till kyrkan för att se cermonin. Herregud vad fina dom var!! Syrran var så sjukt fin hon också så jag blev alldeles rörd! Hon var tärna:)

2011-06-21 14:00:02

Noah 3 år! :)Stora killen har fyllt 3 år:) Här öppnar han presenter och fick bland annat en "cross" som tränar balansen och en 4-hjuling som han var sååå stolt över;)

2011-06-09 23:19:17

Kärleksfulla ord!Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.