2011-07-17 11:03:10

Tack Mamma<3


2011-07-17 10:56:40

Egypten havet!

2011-07-17 10:40:51

Egypten forts...!

Inte varje dag en kamel kommer förbi när man sitter och äter!
Smart sätt att locka turister! Ikea, Gekås, Ullared, men det var ju samma krimskrams som i alla andra butiker.Mamma på balkongen!
Köpte mig en keps!Blev bjudna på vattenpipa i en butik!


2011-07-17 10:15:16

Egypten, utflykt stopp 7, 8, 9 och sista stoppet!

Vi blev guidade till ett ställe där dom gräver efter vatten mitt ute i öken, därifrån kunde man även se ett känt berg i egypten som ser ut som ett ansikte!

Vandringen i byn gick vidare till en hydda där en kvinna satt och gjorde bröd som vi fick smaka, där fick vi även köpa smycken.
Efter det var det dags för mat, vi fick sitta på mattor på marken och äta maten som gjordes därute, var faktiskt gott.

Sista stoppet var uppe på ett berg där vi fick se solnedgången!
2011-07-13 18:24:50

Egypten, utflykt stopp 3,4,5 och 6!

Vi åkte sen vidare till en by ute i öknen där vi fick rida kamel, det var första och sista gången på en kamelrygg, jag lovar! När kameljäveln reste sig så gjorde han de med bakbenen först och de va jag INTE riktigt med på så jag flööög ju framåt, hängde i stort sett upp och ner, ja ni ser nog synen.


Den här söta ungen bodde där ute i öknen, jag satt och drack vatten så kom han fram och ville ha och ser det ut som jag kunde ignorera det eller? svar nej! han bälja i sig hela flaskan så jädra go!Men kolla in tröllongen!! håret åt alla håll och stora ögon! klent söt!
Efter kamelridningen fick vi gå in i en byggnad där dom hade endel djur som vi fick titta på, dom satte en ökenråtta i håret på mig som bajsa!

Efter det fick vi gå till en hydda där en kvinna i byn satt och gjorde mattor som man fick köpa, en av turisterna som var men ville köpa en matta, guiden sa att hon kunde ge han pengarna så betalar han kvinnan senare, samma sak fick vi göra när vi ville köpa smycken, kvinnan blev jätteupprörd och jag tror han va så ful så han ger kvinnan en del av pengarna bara, där sitter hon och sliter mitt ute i öknen och gör mattor så får inte hon hela summan av pengarna!! FULT, inte ok nånstans jag blev förbannad jag, när alla går ut så smet jag iväg och gav henne pengar hon blev så himla glad! sånt värmer i hjärtat!När vi gick vidare kom vi till ett önsketräd som var heligt, man la ena handen på hjärtat och den andra på trädstammen och önskade sig något.....så nära men ändå så långt borta*


2011-07-11 18:12:33

Egypten, utflykt stopp 2!

Vi blev ju upphämtade av en Jeep på hotellet så helvetesfärden med jeepen fortsatte mot ett berg vi skulle klättra uppför, det ser inge brant ut på bilderna men nu snackar vi brant och i öken dessutom, trodde ja skulle dö knall fall innan jag va uppe! Väl uppe skulle vi springa (!!?) nedför för på andra sidan var den bara sand! sjukt!2011-07-11 17:48:06

Egypten, utflykt!Vi var iväg på en extremt svettig dagstur i öknen!

Första stoppet var fyrhjuling!2011-07-11 10:30:10

Egypten, Blombud!

Jag fick tre otroligt fina blombuketter levererade till mig från Alex!2011-07-11 10:15:53

Egypten, Mat!

Kamelkött var INGET som lockade direkt så vi fann oss ganska snabbt en favouritrestaurang där vi åt i princip varje dag!
Den här gubben var inte klok nånstans, han hade sin restaurang runt hörnet om våran favvorestaurang och varje dag försökte han få med oss till sin, så när vi en dag kom för tidigt och dom inte hade börjat serverat mat så följde vi med till hans sjukt skumma matställe, krimskrams överallt, en fågel i bur, varmt så inni och pizzan bestod i princip enbart av DEG. När vi resten av veckan gick till den restaurang vi brukade gå till så stog han på gatan och psykade oss och spottade efter oss, lite smått läskig typ!


Inte konstigt man går upp i vikt under semestern när man får leva på sån mat!


2011-07-07 21:37:08

Egypten!

Den 13 Juni var jag och mamma iväg på en veckas semester till Egypten!

Bilder från hotellet!2011-07-06 01:01:18

Kärlek!Nu gråter jag! :'(

Är det kärlek eller vad??? Flickvännen råkar ut för en trafikolycka och hamnar i rullstol, han skriver en låt till henne med denna texten! Chris var med i American Idol, han berättar där att han förlovade sig med sin tjej innan olyckan och dom lovade varandra att gifta sig inom 2 år. Olyckan gav henne hjärnskador och läkarna trodde inte hon skulle överleva men det gjorde hon. Han och hennes mamma är nu personliga assistenter för henne.

Han sjunger om att vart hon än är och vart hon än går så kommer han finnas där, varje löfte han gett henne kommer han att hålla för vilken typ av kille vore han om han bröt löftene när hon behövde han som mest!<3 Vad är ord om man verkligen inte menar dom? vad är ord om det bara är i bra tider? Om det är kärlek när du säger dom högt dom orden, då försvinner dom aldrig även när vi är borta. Han vet att en ängel skickades till honom och att det var meningen att han skulle vara där han är idag och han kommer vara vid hennes sida inatt. Han kommer aldrig lämna henne när hon behöver han som mest och han kommer hålla sin ängel nära<3

Hur fint är inte det och är det inte kärlek så säg? Jag tror inte att varje människa skulle klara av en sån situation på samma sätt, inte veta hur man skulle hantera att ens livssituaion förändras så radikalt! Tänk om alla skulle se med hans ögon, hon är fortfarande samma tjej som han förlovade sig med och lovade evig kärlek, nu sitter hon dock i rullstol och kan inte förmedla sig på samma vis men hon verkar ju förstå allt som händer runt omkring? Förstå hennes känsla? Hon kan inte skrika ut sin kärlek men hon vet att hennes kille står vid hennes sida trots situationen?! Jag tycker det är rörande på alla sätt!

En otroligt vacker låt!

Från idol audition:Var rädda om varandra<3


2011-07-04 15:37:10

Kusten=)<3
I fredas packade vi ihop oss i bilen jag, mamma, pappa och Alex och styrde kosan mot Grebbestad och Edviks camping för lite semester:) Vi checkade in sen åkte vi in till Grebbestad och åt mat! Biff i paprikasås *mumma*

När vi kom tillbaka till campingen så satte vi oss i solen och tog några kalla öl, grillade och spelade kubb!
Senare på kvällen så gick vi till strandbaren och kollade på solnedgången och tog oss en kall där med:) Mysit!Sen blev det tillbaka till stugorna, jag och alex tog en tur över berget påväg tillbaka, gode gud för korta ben och en kröpp som agda 80+! Men det gick det ågg;)På lördan vaknade vi upp efter en svettig natt i småstugorna, herre! In till Grebbstad för att strosa runt lite, då stötte vi på en kompis till Alex från sunne. Han ville bjuda oss på en drink så vi satte oss på en uteservering!Tillbaka till campingen för krabbfiske! :) Alex lyckades få den största krabban!!

Krabban gick till attack mot Alex fot:PGrillat även denna kväll=)
Jättemysig helj!!=)<3

2011-07-04 13:35:05

Båttur på vänern:)På torsdag morgon så tog Jag, Alex, Mamma och Pappa en tur med båten ute på vänern:) Solen strålande och vi la oss på däck och solade jag och alex:) Hur gött som helst var det! Sen hem och fick oss mat så var det dags för mig att jobba kvällen!2011-07-04 13:17:11

Midsommar!

 

Min midsommar firades mestadels på jobbet! Jag jobbade delad tur på midsommarafton, hade en break mellan 13-16 så då gick jag hem till mamma och pappa och fick mig midsommarmat=) Upp och jobba på morgonen dagen efter igen och var inte ledig förän på onsdag. Midsommardagen spenderades hemma hos mamma och pappa för grillning. Här är pappa i full färd med köttet på nya grillen dom köpt sig! Tisdagen spenderades med Louise:) Hon drog med mig och syskonen och badade (jag avstod dock) sen hem till hennes farmor för lite vin och mys. Lina kom och gjorde oss sällskap hon också:) sov kvar hos lollo så kom pappa och hämtade mej på morgonen så spenderade vi förmiddagen på fryken med Noah! Under midsommarheljen tog vi en trip in till Begvik jag och alex, butikerna var stängda men vi passade på att äta god mat istället=)