2007-02-23 15:18:38

Friday!

73169-606

Åsså var det fredag och ledig är man för ovanlighetens skull, har nog inte haft en tre-ledighet på jag vet inte hur länge...himla skönt! Förra heljen..va gjorde jag då..på fredan satt jag hemma bara o kolla på tv först, emn så blev jag rastlös så jag gick hem till kusin Malin där hon satt o drack med sina kompisar. Efter några öl blev jag sugen på och dansa så jag drog med henne till Megana och svängde våra lurviga. På lördag var jag bakfull som ett svin...lite väl mkt drinkar och shots blev det ute. Följde med mamma o pappa hem till Farmor och firade hennes földesedag. Sen blev det  en lördag i soffan.  På söndan åkte jag, mamma och pappa upp till Åsa och Tindra och lekte i snön, Gjorde en snögubbe =) hehe. sen gick vi in och drack kaffe och jag lekte med Tindra.

Under veckan har jag typ bara jobbat...fast i tisdas så kom Emils mormor och morfar och emils moster och franska kusin på besök =) Vi visste att John var här och hälsa på men att Anette också hade kommit blev en överaskning, hon hade satt på sig en peruk och hade en halsduk för munnen så vi kände ju inte igen henne, ahha det blev skitpinsamt, man visste ju inte hur man skulle bete sig...tänkte att det kanske var nån fjälla till John haha men vips så åkte peruken av haha va rolig hon e.
på onsdan så åkte vi direkt till Dyvelsten efter jobbet och kollade på massa bilder som John tagit när han vart ute och rest och jobbat. Klent mkt den killen har fått upplevt redan i sitt liv.

Igår kom vi hem efter jobbet, Emil slängde sig i duschen direkt för han skulle till Nöjes med jobbet och äta mat o bowla. så han for iväg och blev kvar i stan...själv satt jag framför datorn mestadels + att Malin och hennes kompis kom hit en stund. Sen gick jag o la mig i min ensamhet *snyft* Första natten själv i nya lägenheten. Tycker inte om att sova själv o när inte Emil är hemma. *sakna* ska bli så skönt o få krama om skrotisen sen när han kommer :) (L)

Nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad!

Haha nu ringde Tindra och ville att jag skulle komma hem till "mormor" och äta glass med henne :) haha go! så jag får la slänga mig in i en snabbdusch istället och gå till mamma o hälsa på o leka med lilla Tindrull ;)
2007-02-12 10:48:14

Kallajjs! =)

På lördag skjutsade Emil mig till jobbet vid halv 7, jobbade till 4, då kom pappa och hämtade mig så åkte jag förbi Bamboo och köpte pizza till mig och Emil, sviiingod! *rekomendera*. Hemma var Larre och Urho och drack, trodde det skulle bli en lugn kväll men som vanligt blev det tokfest. Hoppade in i duschen och satte mig och joinade grabbsen. Jag tyckte att jag behövde komma ifatt killarna som hade börjat dricka vid halv 2 så jag gick och hämtade spritflaskan och började shotta ren sprit :D haha. Efter ett tag så kom Jill...sen så skulle dom på innebandymatch Åsmyra-Deje, så vi tog med lite öl och följde med. Sen kom Lollo dit och då gick hon och jag hem till mig efter andra halvlek, satte på partymusik och drog i oss lite. Sen dimpa det in folk och festen var i fullgång. Sen gick vi på Megana...beställde drinkar o dansa med Roine...hahah! sen hem och däcka på sängen som vanligt, emil däcka med kläderna på och jag vakna utan byxer och troser men med tröjan på?! asså jag kan fan inte klä av mig när jag e full! HAHAH.

Lite bilder från i lördas:

2007-02-08 13:51:50

AFRO!!! =D ASG!

Hahahaha ni skulle döööö om ni såg mig förut! Jag tog ur mina kära knorrar ur huvet och drog isär men fingrarna, resultatet blev: AFROFRISYR! hahahah Jag höll på o dö av skratt, såg inte klok ut!
Jiiiiiises asså.

Lite bilder från Lindans 25-årsfest på Ankan:

2007-02-03 09:05:48

Frukost!

73169-541

Nu är jag så hungrig så jag tror jag dör, tror jag ska göra mig toast eller varma smörgåsar :) mm va gott och te till! *mumma* Förra heljen så var vi ju hos Ola Bandola och firade hans 25-årsdag, det var mycket trevligt. Ola bjöd på en svingod varm smörgåstårta, den var verkligen svingod! Efter tårtan, en x antal öl, dans och sång tyckte vi att det var dags att beställa taxi som skulle komma 23.10. Klockan 00.30 kom den ca, vilka jävla cp:n, ringa aldrig och säg att ni blir sena liksom! Emil hade gett dom 4 nr till folk på festen så att dom kunde ringa om dom inte hitta eller blev sena, men inte ett ljud, ringde taxibolaget som sa att han ahde svårt att hitta, men ditt lille cp, det finns ETT hus på den gatan typ, som ligger precis vid vägen...hur svårt kan det va?? Ring aldrig så vi kan beskriva vägen! Taxichaffören var helt störd, börja skrika att en kille skulle böta 500 spänn för han sprang ut o spydde, det rör väll för fan inte honom, han spydde ju inte i taxin! haha mongo. sen när vi väl kom in till stan så vägra han öppna dörrarna åt oss för han ville endast ge oss 50 kr rabatt! och det tyckte vi var lite VÄL snålt av han men han vägra släppa ut oss innan vi ahde betalat, haha helt mongo!

Blev ingen utgång, jag, emil o pekka gick till nöjes, där var kön skitlång och klockan var 1 liksom. inte en chans! Gick hem te Pekka o Mallan, så kom mamma och pappa och hämtade oss. Förutom att vi inte kom ut osv så var det väldigt trevligt iaf! Veckan har gått segt, jobbat hela veckan, vart i stan med Elin, köpte mig en klänning på Gina + leggins. I onsdags så var jag på Nyårsrevyn som dom hade här på folketshus, var där med Mamma, Pappa och Syrran och kollade på den, haha det var så himla bra! Skratta så jag grät! haha. Sånt gillar jag =)Nu blir det frukost!