2006-04-30 12:01:33

Valborgsmässafton!

73169-6

73169-19


Hejsan!

Idag är det Valborgsmässafton! Igår var vi i Forshaga och firade Emils kusiner som fyllde år, sen åkte vi hem till mamma, hon hade köpt blommor till oss som vi kan ha i nya lägenheten :) dom gjorde sig bra! mamma o pappa e allt underbara :) sen fick mamma hjälpa mig o sätta i löshår! hehe.

Mådde dåligt igår, var hängig hela dagen, gick o la mig halv 10, trodde verkligen jag skulle bli sjuk. Mår lite knepigt idag med, hoppas verkligen inte det e nåt pågång nu. har fan inte råd o va sjuk :S
Nyss vart iväg o solat IGEN hehe. väldigt mkt solning denna veckan.

Ska snart göra mig iordning, ska ju till Dömle på Dop/Bröllop, Elins syster som ska döpa sin dotter och gifta sig:) ska bli kul. sen blir det att fira valborg i Deje ikväll!

Nu drar vi i oss ! :D


2006-04-26 12:47:04

Rätt Osugen!

73169-4

73169-3


Fyfan, ska iväg o jobba kvällen sen, är inte sådär göörsugen på det. Skulle helst vilja låsa in mig o bara ligga på soffan idag, e så trött!! Igår var jag ute på en promenix med Marlene, vi gick ett varv runt lambergssjön. Var skönt och komma ut lite! synd bara att solen vägra komma fram!

sen hade jag tvättstuga, blev inte så mkt roligare än så!

2006-04-25 09:27:06

Heej!


73169-18


God morgon!

Nyss betalat räkningar, alltid lika kul! *suck*......där försvann dom pengarna ja jobbat extra för o få ihop:(  värdelöst! Igår var jag inne i stan och sola, har jag inte gjort på år och dar, har kört med "Brun utan sol" ett tag men resultatet blir en orage-gul-brun nyans :/ hujedamej! Så nu får ja skaffa lite bränna i solariet istället.

Sen sprang jag runt o leta färg eller slingmedel, tänkte att syrran skulle få hjälpa mig och färga över min utväxt, men jag la ner projektet efter många om o men, visste ju inte vilken färg jag skulle våga ta. Om jag skulle ta en brun färg så skulle ju håret kunna bli grönt eftersom att det var så ljust innan. Så jag gick in på Clipodroom och fråga när dom hade en tid för färgning, och dom hade ett återbud vid halv 3...klockan var då halv 2.

Så det boka jag o traska hem o slängde i mig en burk fiskbullar (!?) hehe. Sen in till stan igen och blev färgad....blev en Nougatbrun färg med lite blonda och guldiga nyanser i. så nu e ja inte megablond längre nu e ja mer eller mindre brunett!! *Ovant*

Idag ska jag in till Free Sun igen o sola, sen ska ja ringa Marlene o se om hon vill följa med ut på en promenad. Hoppas på att solen ska kika fram snart o alla moln ska försvinna, tyckte nån sa att det skulle bli 15 grader varmt idag (!?)


Nu blir det havregrynsgröt ;)
2006-04-23 15:25:20

Blogg!

Jag! 73169-1

Halloj!

Ja då har man gått och skaffat sig en så kallad "Blogg" då, hehe!
Solen skiner ute och jag har verkligen fått riktiga vårkänslor i kroppen! :) man blir så mkt piggare och gladare. Tillochmed uteserveringarna har dom öppnat, fan va härligt!
Måste ju bara blir en premiär öl i det fina vädret snart! uuuh va gött!
Den här heljen är det i2-marten men det har jag inte hunnit med :( Jobbat HELA heljen, mördarpass! och jag som brukar bli som ett litet barn så fort jag ser karuseller haha heltokig! Liseberg i sommar får det bli kan jag lova, inte vart där på 3 år nu, varit i Magaluf de senaste 2 somrarna juh.
Men det är inte Fy Skam det heller :D jiivlar va kul vi hade!

Nu måste jag springa och ta kycklingfiléerna innan ja bränner dom :P
sen iväg till jobbet IGEN, suck!

Soliga kramar!